admin's blog

Warning message

The service having id "facebook_widget" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
21 May

Evenement tegen stalking door slachtoffer

Ondanks dat ik jaren ben gestalked, ben ik een van de gelukkigen. Ik ben een Canadese die in Nederland geen familie heeft om mij te helpen, daardoor heb ik de kracht in mijzelf gevonden om alles te doorstaan.

Als alleenstaande moeder ben ik mij steeds meer gaan beseffen dat ik zelf de kracht heb om zaken aan te pakken. Ondanks dat ik geen familie heb, ben ik erg dankbaar voor de mensen om mij heb die  mij hebben aangemoedigd als ik aan mijzelf twijfelde.

11 Dec

Onderzoek naar stalking

Beste bezoeker,

 

Op dit moment is er er een wetenschappelijk onderzoek naar stalking. 

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Wij proberen meer licht te werpen op de stalker en wat hem of haar drijft, opdat er beter tegen op getreden kan worden. Wij zoeken het antwoord hierop vanuit verschillende perspectieven (stalker, stalking slachtoffer, anders geïnteresseerden). Wij willen u vragen vanuit uw perspectief een korte vragenlijst (7 tot 10 vragen) in te vullen op onze site en daarmee bij te dragen aan dit doel.
 

16 Sep

Wil jij je verhaal kwijt, laat het weten aan ons

Wij zijn benaderd door een journalist die de ervaringen van slachtoffers graag wil beschrijven in een artikel.

Ben jij een (ex-)slachtoffer van stalking en durf jij je verhaal te doen , laat het dan even weten aan mij, Je kan je verhaal ook anoniem doen, Ik breng je in contact met de journalist als je aangeeft dat wil meewerken aan het artikel.

Neem contact op

31 Jul

terug van vakantie

Ik ben deze week weer terug van een paar weken welverdiende rust. Dat heb ik geweten. de mailbox stroomt echt over!

Van ellendige stalking verhalen tot infomatie aanvragen van tv en kranten.

Het blijft toch verschikkelijk dat stalking het leven van zoveel mensen kapot kan maken. Ik zal p[roberen onanks dat ik alleen ben met deze site mensen te blijven helpen.

 

 

 

 

14 Mar

Bedankt voor jullie vertouwen

Ondanks mijn inactiviteit op de website beantwoord ik nog steeds mails van mensen die hulp nodig hebben. Veel frustratie en machteloosheid lees ik in de emails. Dit is natuurlijk begrijpelijk, maar dat maakt het soms erg lastig om een goed advies te geven.

29 Aug

Met professionele hulp je stalker aanpakken!

Ik ben gevraagd om als ervaringsdeskundige mee te werken aan een tv programma over stalking.

Tags 

tv, stalking
17 Aug

Help systeemcrash....

Wat vervelend mijn harde schijf is gecrashed. Dus ik ben even niet in staat te antwoorden. Gelukkig is er een sponsor die een deel van de kosten wil dragen. Als er nog mogelijke sponoren zijn laat het me weten

Verder loopt het lekker door op de site. Bijna dagelijk mail beantwoorden, maar de stapel wordt steeds langer. Mijn excuses voor iedereen die wat later antwoord krijg.

06 Dec

Carolien in BN de stem

Het werk van mijnstalker.com is niet onopgemerkt gebleven. BN de stem heeft afgelopen zaterdag 3 dec. jl. een artikel geplaatst over het werk van Carolien en wat de drijfveer is achter de website.

Ik ben erg blij dat er aandacht komt voor het werk dat ik doe en ik hoop dan ook nog veel mensen te kunnen helpen.

Lees het artikel hier (bndstem) of hier (www.mijnstalker.com)

Tags 

Carolien
27 Oct

Stalking lotgenoten

Mijnstalker is verder uitgebreid om mensen te helpen.

Het forum is nu volledig toegankelijk voor iedereen die zich inschrijft bij mijnstalker.

Voor gecontroleerde gebruikers is het nu mogelijk om direct met elkaar in contact te komen door 'vrienden' met elkaar te worden en elkaar prive berichten te sturen.

Ik zal er alles aan doen om misbruik van deze functies te voorkomen.

19 Sep

Steeds meer bezoekers

De site mijnstalker.com is nu enkele weken actief bezig om slachtoffers van stalking te ondersteunen met prakisch advies.

We helpen iedereen die er om vraagt, het maakt niet uit of het vrouwen of mannen zijn. Iedereen kan last hebben van een stalker en we merken dat de impact verschikkelijk kan zijn.

Het is natuulijk verbazend hoe slecht stalkingslachtoffers worden begrepen door de welwillende hulpinstanties en bij ons wel het gevoel hebben dat ze serieus worden genomen.

Een e-mail van vorige week bevatte de volgende tekst: