Evenement tegen stalking door slachtoffer

Warning message

The service having id "facebook_widget" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
21 May

Ondanks dat ik jaren ben gestalked, ben ik een van de gelukkigen. Ik ben een Canadese die in Nederland geen familie heeft om mij te helpen, daardoor heb ik de kracht in mijzelf gevonden om alles te doorstaan.

Als alleenstaande moeder ben ik mij steeds meer gaan beseffen dat ik zelf de kracht heb om zaken aan te pakken. Ondanks dat ik geen familie heb, ben ik erg dankbaar voor de mensen om mij heb die  mij hebben aangemoedigd als ik aan mijzelf twijfelde.

Een stalker probeert je te kleineren en te manipuleren zodat je jezelf verliest in een totaal gevoel van machteloosheid. Ook in ben hier slachtoffer van geworden en heb te maken gehad met depressie door deze inbreuk op mijn leven.

Dit wil ik nooit meer meemaken en ben dan ook vastberaden om niet weer in deze valkuil te trappen. Mijn wereld is een betere dan de wereld van de laffe stalker die mij het leven zuur maakt

Om deze vastberadenheid te uiten wil ik, als professioneel party organisator, een evenement houden in Paradiso om slachtoffer van stalking te ondersteunen en helpen.

Dit evenement heeft als thema Stalking en zal bestaan uit meerdere onderdelen.
Informatie over stalking en hoe hiermee om te gaan, daarnaast zal er kunt, poëzie en muziek zijn. De avond wordt afgesloten met een spetterend  Dance feest. Een scene waarin veel (cyber-)stalking plaatsvindt.

Slachtoffers moeten weten dat ze niet alleen zijn en dat er hulp voor ze is. Daarom moeten we deze vorm van criminaliteit onder de aandacht brengen en er zal geld ingezameld worden om andere te helpen.
Alles kan worden ingezet voor ondersteuning voor advocaten, therapeuten, het missen van werk, het bouwen van een dossier en alle andere vormen van schade.

Op dit moment zijn wij, De Bus Party Organisatie, druk bezig met fondsenwerving. Momenteel zoeken wij sponsoren en donateurs voor dit evenement. Een van de ondersteunende partijen is Mijnstalker.com, de stichting tegen stalken!
Door mijn eigen ervaring weet ik dat stalking een erg groot maatschappelijk probleem is en het is dan ook belangrijk dit onder de aandacht te brengen. We horen nog te vaak dat iemand wordt gestalked en we zien gelukkig langzaam steeds meer aandacht voor dit probleem.

Ik durf nu weer met opgeheven hoofd in het leven te staan. Maar ik kom van ver en weet wat het is om zo bang te zijn dat je je gordijnen dicht houd, je computer niet meer aan durft te zetten, je helemaal in de stress schiet als de deurbel gaat of je telefoon gaat.
Het continu in spanning leven, om je heen kijken omdat er elk moment wat kan gebeuren is geen leven. Daarom wil ik hier samen met jullie wat aan dan.

Bedankt voor het lezen.

D. Mitchell

~ heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u deze via ons contactformulier stellen ~
 

Comments

Hartelijk dank aan de auteur van dit bericht.

 

Mega USA